Preţurile din România pentru Honda CR-Z

Honda CR-Z, primul hibrid din lume cu transmisie manuală, este disponibil acum şi în România. Preţul maşinii este de 20.980 fără TVA, respectiv de 24.966 euro cu TVA, iar în acest an Honda Trading România va vinde doar 10 modele.

Preţurile din România pentru Honda CR-Z Preţurile din România pentru Honda CR-Z

Sâmbătă, 15 mai, Honda Trading România a lansat pe piaţa locală noul model hibrid Honda CR-Z, un coupe-hatch cu 2+2 locuri şi, atenţie, transmiei manuală, o premieră pentru o maşină hibridă.

Deşi în Europa CR-Z este oferit cu trei variante de echipare, în România modelul va avea parte doar de echiparea "Top", iar preţul de vânzare va fi de 20.980 euro fără TVA, adică 24.966 euro cu TVA. Deocamdată, nu se pune problema dacă vorbim de un preţ mic, mare sau corect, deoarece Honda CR-Z va fi o maşină foarte rară pe şoselele de la noi: din cauza cererii foarte mari din Japonia şi de pe celelalte pieţe importante europene, doar 10 exemplare sunt alocate României în 2010.

La prima vedere, maşina arată foarte reuşit în realitate, având un design clar dedicat tinerilor nonconformişti - se poate spune, fără a exagera, că este un frate mai mic al lui Honda Civic, un model care a făcut furori în clasa compactă datorită designului de OZN. Interiorul lui CR-Z continuă ideea de aspect futurist, la fel ca în cazul lui Civic, postul de conducere beneficiind de o ergonomie bună şi materiale foarte bune calitativ.

Având o lungime de 4,1 metri şi un ampatament de 2,43 metri, Honda CR-Z se prezintă ca un coupe-hatch foarte compact, cu un portbagaj mic (între 214 şi 382 de litri) şi o banchetă spate foarte puţin încăpătoare pentru două persoane. Practic, este un coupe care va satisface nevoile a doi pasageri tineri, cu o situaţie materială bună şi un respect mare pentru natură - CR-Z consumă doar 5 litri/100 km în medie, iar emisiile de CO2 se cifrează la numai 117 g/km.

Nivelul de echipare "Top", care va fi oferit în România pentru Honda CR-Z, este bogat, nelipsind sistemul de control al stabilităţii VSA, jantele de 16" din aliaj, climatizarea automată sau farurile Xenon - detaliile echipamentelor standard, mai jos.

Noua Honda CR-Z are un pret de aproape 25.000 euro si va fi vanduta in doar 10 exemplare in Romania

În curând, impresiile Promotor despre cum este şi cum merge noua Honda CR-Z. Rămâneţi pe promotor.ro!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.