Preţurile în Franţa pentru noul Citroen C4

Noul Citroen C4 va ajunge în showroom-uri numai după inaugurarea oficială la Salonul Auto Paris 2010. Preţurile sunt foarte competitive, pornind de la 16.990 euro.

Preţurile în Franţa pentru noul Citroen C4 Preţurile în Franţa pentru noul Citroen C4

În acest moment, pe piaţa franceză este oferit actualul Citroen C4 doar cu motorizarea diesel 1.6 HDi de 92 CP, pentru un preţ de pornire de 20.950 euro. Iată că noua generaţie Citroen C4, având aceeaşi motorizare (1.6 HDi 90 CP), are un preţ de pornire mai mic, de 19.990 euro, valabil pentru echiparea Attraction.

O echipare cu un echipament standard destul de bogat, nelipsind ABS-ul, ESP-ul, 6 airbaguri, climarizarea manuală, regulator/limitatorul de viteză, oglinzile electrice şi geamurile electrice faţă.

Cel mai ieftin Citroen C4 în Franţa este cel cu motorizarea 1.4 VTi 95 CP, care porneşte de la 16.990 euro, în aceeaşi echipare Attraction. Nivelul superior, Confort, plusează în standard cu echipamente precum climatizarea automată, senzor de ploaie, jante de 16", sistem audio cu MP3, geamuri electrice spate sau volan în piele.

Preturile noului Citroen C4 in Franta: de la 16.990 euro, pentru versiunea 1.4 VTi 95 CP

Cât despre nivelul Exclusive, se remarcă în echiparea standard senzorii de parcare faţă/spate, sistemul de avertizare unghi mort sau retrovizoarele rabatabile electric. Cu excepţia motorizării pe benzină de 1,4 litri, acest nivel de echipare este valabil pentru toate celelalte motorizări - cea mai scumpă versiune este Citroen C4 2.0 HDi 150 CP Exclusive: 26.990 euro.

Prin urmare, noul Citroen C4 se anunţă o maşină foarte competitivă în ce priveşte raportul preţ/echipare, ceea ce, în condiţiile unei evoluţii substanţiale a calităţii, deci francezii au toate motivele să fie încrezători în succesul acestui model.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.