Preţurile în România pentru Dacia Lodgy Stepway şi Dokker Stepway

Autor: Iulian Dnistran 15 apr. 2015 Știri auto

Dacia Lodgy Stepway şi Dacia Dokker Stepway pot fi comandate de astăzi şi în România, cu preţuri care pornesc de la 12.500 de euro pentru monovolumul Lodgy Stepway, respectiv 13.320 de euro pentru vanul Dokker Stepway.

Conform informaţiilor oficiale, cele două modele speciale vin echipate cu protecţii din plastic pentru aripile laterale, spoilere restilizate şi un interior garnisit cu detalii de culoare albastră (pe bord şi scaune). Totodată, dotările standard includ un radio-CD cu Bluetooth, regulator/limitator de viteză, airbaguri frontale şi laterale pentru cei din faţă, aer condiţionat, geamuri electrice şi volan din piele (reglabil pe înălţime). Sistemul de navigaţie Media Nav este opţional şi costă 300 de euro plus 100 de euro pentru harta Europei.

În ceea ce priveşte motorizările, Lodgy Stepway e disponibil cu o selecţie de patru propulsoare, dintre care două pe benzină (de 1,6 litri cu 85 CP şi de 1,2 litri cu 115 CP) şi două diesel (ambele de 1,5 litri, cu 90 CP sau 110 CP). Oferta de motoare pentru Dokker Stepway e ceva mai săracă, fiind disponibilă o singură unitate pe benzină (de 1,2 litri cu 115 CP) şi două dieseluri (tot de 1,5 litri, dar cu 75 CP sau 90 CP).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide