Preţurile în România pentru Dacia Lodgy Stepway şi Dokker Stepway

Prezentate în premieră mondială la Salonul Auto Paris 2014, modelele Dacia Lodgy Stepway şi Dacia Dokker Stepway pot fi comandate de acum în România. Avem detalii despre preţuri şi dotări în continuare.

Preţurile în România pentru Dacia Lodgy Stepway şi Dokker Stepway Preţurile în România pentru Dacia Lodgy Stepway şi Dokker Stepway

Dacia Lodgy Stepway şi Dacia Dokker Stepway pot fi comandate de astăzi şi în România, cu preţuri care pornesc de la 12.500 de euro pentru monovolumul Lodgy Stepway, respectiv 13.320 de euro pentru vanul Dokker Stepway.

Conform informaţiilor oficiale, cele două modele speciale vin echipate cu protecţii din plastic pentru aripile laterale, spoilere restilizate şi un interior garnisit cu detalii de culoare albastră (pe bord şi scaune). Totodată, dotările standard includ un radio-CD cu Bluetooth, regulator/limitator de viteză, airbaguri frontale şi laterale pentru cei din faţă, aer condiţionat, geamuri electrice şi volan din piele (reglabil pe înălţime). Sistemul de navigaţie Media Nav este opţional şi costă 300 de euro plus 100 de euro pentru harta Europei.

În ceea ce priveşte motorizările, Lodgy Stepway e disponibil cu o selecţie de patru propulsoare, dintre care două pe benzină (de 1,6 litri cu 85 CP şi de 1,2 litri cu 115 CP) şi două diesel (ambele de 1,5 litri, cu 90 CP sau 110 CP). Oferta de motoare pentru Dokker Stepway e ceva mai săracă, fiind disponibilă o singură unitate pe benzină (de 1,2 litri cu 115 CP) şi două dieseluri (tot de 1,5 litri, dar cu 75 CP sau 90 CP).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.