Preţurile în România pentru noua Mazda CX-3

Mazda CX-3, primul SUV subcompact al mărcii japoneze, poate fi comandat acum şi în România. Avem mai jos detalii despre preţuri şi dotări.

Preţurile în România pentru noua Mazda CX-3 Preţurile în România pentru noua Mazda CX-3

Mazda CX-3, noul SUV subcompact de la Mazda, va ajunge în showroomurile din România în luna iunie şi poate fi deja precomandat, iar preţurile încep de la 15.290 euro cu TVA pentru versiunea Emotion şi motorizarea pe benzină G120, cu tracţiune faţă şi transmisie manuală cu şase trepte.

Noua Mazda CX-3 va fi disponibilă în cinci niveluri de echipare: Emotion, Challenge, Attraction, Revolution şi Revolution TOP şi în 17 variante de configurare, în funcţie de motorizare, transmisie şi tracţiune.

În versiunea de bază, pachetul de dotări include sistemul i-STOP, care opreşte şi reporneşte automat motorul la staţionarea în trafic, aer condiţionat, computer de bord, conectivitate USB, comenzi audio pe volan, sistem de evacuare dublu, oglinzi electrice, geamuri electrice faţă-spate, buton de pornire pentru motor şi sisteme de asistenţă la plecarea din rampă şi de monitorizare a presiunii în pneuri, adiţionale echipamentelor de siguranţă activă standard, cum ar fi controlul stabilităţii dinamice (DSC).

Dacă se optează pentru nivelul de dotări intermediar Attraction, clienţii vor beneficia adiţional de pachetul complet cu LED-uri (faruri, lumini de poziţie, proiectoare de ceaţă şi stopuri), jante de aliaj de 16 inci, asistent inteligent la frânarea în oraş (SCBS), ecran color tactil de 7 inci, unitate de comandă HMI, pilot automat, conectivitate Bluetooth, aer condiţionat automat, scaune faţă încălzite, senzori de ploaie şi de lumină, senzori de parcare şi sistemul de avertizare la depăşirea benzii de rulare (LDWS). Costul pentru Mazda CX-3 Attraction dotat cu motorul pe benzină G120, tracţiune faţă şi transmisie manuală cu şase trepte, este de 19.790 de euro cu TVA.

Următorul nivel de echipare, Revolution, are un preţ de pornire 20.590 de euro cu TVA, iar dotările care se vor adăuga includ jante de aliaj de 18 inci, tapiţerie din piele sintetică, cameră video pentru marşarier, head-up display, clapete pe volan pentru transmisia automată, ornamente exterioare cromate şi smart key. Pentru cei care preferă motorizările diesel, Mazda CX-3 cu motorul CD105 porneşte de la 19.790 de euro cu TVA, în varianta de echipare Challenge.

Noua Mazda CX-3 poate fi echipată cu 3 variante de motorizare: motorul SKYACTIV-G pe benzină în două versiuni de putere, G120 şi G150, şi noul SKYACTIV-D diesel CD105. Se poate opta între transmisia automată cu şase rapoarte SKYACTIV-Drive şi manuala cu şase trepte SKYACTIV-MT. SUV-ul subcompact CX-3 poate fi comandat în variantă cu tracţiune faţă sau cu sistemul de tracţiune integrală de nouă generaţie Mazda.

Noul model va beneficia de garanţie extinsă la 5 ani, în limita a 150.000 km, şi poate fi achiziţionat prin oferta de finanţare Mazda în parteneriat cu UniCredit Leasing, cu o dobândă specială de 3,79%.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.