Preţurile în România pentru noul Audi A7

Cel mai nou model de lux, Audi A7, poate fi achiziţionat acum din România la un preţ de pornire de 61.000 euro cu TVA.

Preţurile în România pentru noul Audi A7 Preţurile în România pentru noul Audi A7

Noul Audi A7 va fi disponibil în România cu două motorizări, una pe benzină şi una pe motorină. Prima versiune este A7 3.0 TFSI quattro care dezvoltă 300 CP şi care este dotată cu o cutie automată S-tronic cu 7 trepte. Preţul pentru acest model pe benzină este de 61.800 euro cu TVA, însă maşina va putea fi achiziţionată doar din luna noiembrie.

Ceva mai ieftin va fi Audi A7 3.0 TDI quattro, care dezvoltă doar 245 CP şi care este echipat cu aceeaşi cutie automată S-tronic cu 7 trepte. Această versiune va putea fi comandată tocmai din decembrie, la un preţ de bază de 61.250 euro cu TVA.

VEZI AICI DOTĂRILE LUI AUDI A7 SPORTBACK!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.