Preţurile în România pentru noul BMW Seria 2 Active Tourer

Primul monovolum BMW din istorie, care e şi primul BMW de serie mare cu tracţiune pe faţă, poate fi comandat acum şi în România. Iată detaliile.

Preţurile în România pentru noul BMW Seria 2 Active Tourer Preţurile în România pentru noul BMW Seria 2 Active Tourer

Noul BMW Seria 2 Active Tourer poate fi comandat de astăzi în România. Primul monovolum BMW din istorie îl are drept rival direct pe Mercedes-Benz B-Class şi are un preţ de pornire de 27.776 de euro cu TVA inclus pentru versiunea de bază 218i cu motor pe benzină de 1,5 litri cu trei cilindri care produce 136 CP şi 220 Nm.

Urmează versiunea 225i, care are un preţ de pornire de 37.324 euro cu TVA inclus. Motorul de sub capotă este pe benzină, are o capacitate cilindrică de 2,0 litri şi produce 231 CP şi 350 Nm.

Singura variantă diesel este 218d, cu propulsor de 2,0 litri ce produce 150 CP şi 330 Nm. Preţul de pornire pentru această motorizare este de 30.628 de euro cu TVA inclus.

Poate BMW o să reuşească ce n-au reuşit ceilalţi - să facă dintr-un monovolum o maşină distractivă la condus

Toate cele trei motoare respectă norma de poluare Euro 6 şi au emisii de dioxid de carbon cuprinse între 109 şi 135 g/km.

BMW Seria 2 Active Tourer a fost prezentat în premieră mondială la Salonul Auto Geneva 2014.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.