Preţurile în România pentru noul Ford Mustang

Noul Ford Mustang poate fi configurat şi comandat în toată Europa, inclusiv în România. Era şi timpul, de altfel. Avem mai jos detalii despre preţuri şi dotări.

Preţurile în România pentru noul Ford Mustang Preţurile în România pentru noul Ford Mustang

Noul Ford Mustang a fost lansat în Statele Unite ale Americii în urmă cu mai bine de un an. Dar am putea spune că aşteptarea s-a terminat, în sfârşit, pentru noi, cei de pe Bătrânul Continent. De ce? Fiindcă de astăzi oricine îşi poate configura şi comanda noul Mustang în România.

Potrivit informaţiilor oficiale, preţurile încep de la 35.000 de euro cu TVA pentru varianta coupe cu motor pe benzină de 2,3 litri cu 314 CP şi de la 40.000 de euro cu TVA pentru varianta coupe cu motor V8 de 5,0 litri cu 418 CP.

Există două transmisii disponibile - manuală cu şase trepte şi automată cu şase trepte - precum şi două variante de caroserie - coupe şi decapotabilă.

Iată mai jos lista completă de preţuri pentru noul Mustang în România:

Dotările standard includ jante din aliaj, aer condiţionat automat cu două zone, sistem audio cu nouă difuzoare, tapţerie din piele, servodirecţie asistată electronic şi sistem de infotainment SYNC2.

Ford Mustang poate fi comandat şi livrat numai de către un dealer Ford desemnat ca fiind FordStore, iar pentru început în România vor exista două astfel de magazine: BDT (Business Development Team) şi Ţiriac Auto Bucureşti.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.