Preţurile în România pentru noul Land Rover Discovery Sport, înlocuitorul lui Freelander

Noul Land Rover Discovery Sport poate fi comandat acum şi în România, prin intermediul dealerului Premium Auto din Bucureşti. Avem mai jos detalii despre preţurile şi dotările înlocuitorului lui Freelander.

Preţurile în România pentru noul Land Rover Discovery Sport, înlocuitorul lui Freelander Preţurile în România pentru noul Land Rover Discovery Sport, înlocuitorul lui Freelander

Noul Land Rover Discovery Sport, înlocuitorul lui Freelander, poate fi comandat în România prin intermediul dealerului Premium Auto din Bucureşti, primele livrări urmând să fie făcute în martie 2015.

Preţurile încep de la 37.448 de euro cu TVA pentru varianta de bază cu motor diesel şi ajung la 58.900 de euro cu TVA pentru varianta de top cu motor pe benzină.

Gama de propulsoare include, în acest moment, o unitate pe benzină de 2,0 litri care devoltă 240 CP şi un diesel de 2,2 litri disponibil în două variante de putere: 150 CP şi 180 CP. Către sfârşitul lui 2015 va fi pus în vânzare un nou motor turbodiesel, de 2,0 litri, construit în mare parte din aluminiu.

Land Rover Discovery Sport a fost lansat în premieră mondială la Salonul Auto Paris 2014.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.