Preţurile în România pentru noul Mercedes-Benz A-Class

Autor: Tudor Rus 29 oct. 2012 Știri auto

Profilat ca un potenţial adversar pentru „suratele” germane Audi A3 şi BMW Seria 1, Mercedes-Benz A-Class soseşte în România cu o gamă variată de preţuri, motorizări şi variante de echipare. 

Astfel, preţul de pornire pentru versiunea standard cu 5 locuri şi 5 uşi, echipată cu motorul pe benzină A 180 BlueEFFICIENCY de 1,6 l, 122 CP şi cutie manuală în 6 trepte este de 24.676 euro cu TVA. Tot din gama propulsoarelor pe benzină, pentru un preţ de 27.652 euro cu TVA noul A-Class poate fi echipat cu un motor A 200 BlueEFFICIENCY de 1,6 l, 156 CP şi cutie manuală în 6 trepte. Cel mai puternic motor dedicat clasei A vine tot pe benzină, fiind vorba despre un propulsor A 250 Blue EFFICIENCY de 2l şi 211 CP. La acesta a fost cuplată o cutie de viteze automată 7G-DCT cu 7 trepe şi dublu ambreiaj, iar clienţii pot beneficia de această versiune pentru suma de 34.348 euro cu TVA.

În ceea ce priveşte motorizarea diesel, Mercedes-Benz A-Class va putea fi echipat cu una dintre cele patru variante de propulsoare pe motorină, după cum urmează. Pentru un preţ de 25.978 euro cu TVA, clienţii beneficiază de versiunea cu motor A 180 CDI BlueEFFICIENCY de 1,5 l şi 109 CP. Cea de-a doua versiune de motorizare vine tot cu 109 CP, însă de această dată este vorba despre un propulsor de 1,8 l conectat la cutia de viteze automată 7G-DCT, pentru un preţ de 28.136 euro cu TVA.

Mai mult, cei interesaţi de achiziţionarea noului A-Class pot opta şi pentru versiunea bazată pe propulsorul A 200 CDI BlueEFFICIENCY de 1,8 l şi 136 CP cu cutie de viteze manuală în 6 trepte, disponibilă începând cu 27.218 euro cu TVA. Cea de-a patra şi ultima versiune de motorizare diesel pentru noul A-Class este reprezentată de motorul A 220 CDI BlueEFFICIENCY de 2,2 l şi 170 CP completat de cutia automată de viteze 7G-DCT. Pentru aceasta, clienţii vor fi nevoiţi să scoată din buzunar suma de 33.046 euro cu TVA.

Mercedes-Benz a pus la dispoziţie trei linii de echipare pentru modelul A-Class, fiind vorba despre pachetele Style, Urban şi AMG Sport. În completare, clienţii au la dispoziţie şi trei pachete de design: Night, Exclusive şi AMG Exclusive. Ca dotări standard, enumerăm farurile cu halogen, volanul multifuncţional, sistemul audi 20 CD cu Bluetooth şi mufă USB, aer condiţionat precum şi sistemele Attention Assist şi CPA, pentru prevenirea accidentelor.

În funţie de liniile de echipare alese, dotările opţionale pot consta în tapiţeria din piele, sistemul inteligent de iluminare ILS, pachetul pentru păstrarea benzii de rulare Lane Assist, camera video pentru mers înapoi, asistentul activ la parcare, PARKTRONIC, sistemul de sonorizare Surround Harman Kardon Logic7, trapa panoramică glisantă şi scaunul pentru şofer ajustabil electric cu funcţie de memorie.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide