Preţurile în România pentru noul Opel Astra sedan

Începând din luna septembrie, noul Astra sedan îşi aşteaptă clienţii la toţi partenerii Opel din România. Preţul de achiziţie pentru un asemenea model începe de la 15.950 euro cu TVA.

Preţurile în România pentru noul Opel Astra sedan Preţurile în România pentru noul Opel Astra sedan

Opel România a făcut publice preţurile pentru noul Astra sedan, model ce va putea fi comandat începând de luni, 3 septembrie 2012. Preţul pentru cel mai ieftin Astra sedan este de 15.950 euro cu TVA, valabil cu motorizarea de 1.4 Ecotec de 100 CP. Acesta este mai ieftin cu 100 euro faţă de modelul cu 5 uşi şi cu 750 euro faţă de Sports Tourer, ambele fiind valabile cu aceeaşi motorizare de 1.4 litri şi acelaşi nivel de echipare - Essentia.  

 

Opel Astra sedan este oferit în patru versiuni de echipare: Essentia (15.950 euro cu TVA), Enjoy (16.330 euro cu TVA) şi Cosmo (18.320 euro cu TVA). În echiparea de bază, noul membru al familiei Astra oferă ca dotări standard oglinzi exterioare reglabile electric, geamuri spate fumurii, aer condiţionat manual, geamuri electrice faţă, 6 airbag-uri, ESP, etc. Cea mai scumpă versiune Opel Astra sedan are un preţ de 22.370 euro, în echiparea Cosmo şi cu motorizarea 1.6 turbo Ecotec de 180 CP, care este cuplată la cutia automată cu 6 trepte. Ca dotări suplimentare avem volan multifuncţional, computer de bord, aer condiţionat automat, cotieră, sistem de asistenţă în pantă (HSA), proiectoare ceaţă, pilot automat şi jante aliaj pe 17 inch.

Lista de dotări este extrem de bogată, de unde clienţii pot alege pachetul OPC Line, faruri bi-xenon adaptive, trapă electrică, suport de fixare pentru 2-4 biciclete, lumini de zi cu LED, tapiţerie din piele, frână electrică, scaune faţă cu încălzire, senzori faţă/spate, sistem FlexRide cu 3 moduri de funcţionare, sistem de alarmă, jante din aliaj pe 19 inch, etc.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.