Preţurile în România pentru Peugeot 508 facelift

După ce francezii au decis să aducă o imagine împrospătată berlinei cu aspiraţii premium, Peugeot 508 facelift ajunge şi în ţara noastră. În continuare, vă prezentăm preţurile modelului în România.

Preţurile în România pentru Peugeot 508 facelift Preţurile în România pentru Peugeot 508 facelift

Dacă v-a plăcut retuşarea adusă de francezi modelului Peugeot 508 şi vă interesează achiziţionarea unei berline care îşi propune să pătrundă în zona premium, aruncaţi o privire peste preţurile propuse de Peugeot 508 facelift în România.

Indiferent că vorbim despre Peugeot 508 facelift în varianta sedan sau SW, nivelurile de echipare rămân aceleaşi: Access, Active, Allure şi GT. Nivelul de echipare Acces include echipări precum ABS, EBD, ESP cu funcţie Hill Assist, aribaguri frontale pentru şofer şi pasager şi radio CD cu MP3.

În cazul în care optaţi pentru variantele de echipare Active şi Allure, veţi primi, printre altele, un sistem automat de climatizare cu două zone, sistem de navigaţie şi scaune faţă încălzite.

Pentru dotări mai sofisticate de genul farurilor Full LED cu asistent Smartbeam pentru faza lungă, afişaj Head-Up Display şi funcţie de monitorizare a unghiului mort va trebui să apelaţi la nivelul de echipare GT.

Cel mai ieftin model din gama 508 poate fi achiziţionat cu 22.809 euro, însă cei care se grăbesc pot beneficia de o ofertă promoţională care reduce acest preţ cu 1.500 de euro.

Pentru cei 22.809 euro, clienţii primesc un pachet ce include nivelul de echipare de bază Access şi motorizarea 1.6 e-HDI cu 115 CP. În cazul în care vă interesează versiunea break, veţi fi nevoiţi să scoateţi din buzunar 23.715 euro, pentru aceeaşi variantă de motorizare şi acelaşi nivel de echipare.

Cel mai scump model Peugeot 508 facelift costă 35.929 euro în versiunea berlină şi 37.303 euro în versiunea break. Pentru aceste sume, clienţii mai pretenţioşi primesc un pachet format din nivelul de echipare de top GT şi motorizarea 2.2 HDI cu 204 CP şi cutie de viteze automată.

Mai multe detalii puteţi găsi pe www.peugeot.com.ro.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.