Preţurile lui BMW Seria 1 M Coupe în România

Cel mai nebun M al ultimilor ani se poate comanda în România de la un preţ de pornire de 53.568 euro. Dar iată ce opţionale îl pot îmbogăţi calitativ.

Preţurile lui BMW Seria 1 M Coupe în România Preţurile lui BMW Seria 1 M Coupe în România

Trei culori sunt disponibile pentru BMW Seria 1 M Coupe. Alb Alpine - standard, Portocaliu Valencia sau Negru Sapphire - opţionale la 688 de euro fiecare. Jantele M din aliaj uşor Y -spoke de 19 inchi, model 359 M cu anvelope mixte sunt standard, la fel şi tapiţeria din piele neagră Boston cusută cu fir portocaliu, pentru interior.

Lista de opţionale nu este foarte lungă deoarece toate modelele M sunt prin excelenţă echipate în standard cu foarte multe din dotările de pe lista de opţionale a modelelor obişnuite. Şi totuşi, iată ce puteţi comanda pentru M Coupe. PDC, asistent la parcare pentru spate - 469 euro. Internet în maşină - 104 euro, pre-echipare Business pentru telefon mobil cu Bluetooth - 761 euro. Protecţie solară pentru geamuri - 365 euro, climatizare automată - 584 euro sau old-school, bandă fumurie pe parbriz - 94 euro.

Şoferul se poate bucura de reglaje electrice pentru scaun, cu memorie, dar doar opţional, contra unui cost de 1.303 euro. Suportul lombar reglabil pentru scaunele faţă mai costă extra 292 euro, iar scaunele încălzite încă 344 euro.

Dacă vreţi să nu vi se verse cafeaua prin interior mai trebuie să cheltuiţi 42 de euro pentru suporturile pentru pahare. Un pachet cu mai multe compartimente de depozitare costă 135 de euro. Un sistem de alarmă pentru maşină costă 500 de euro iar cel keyless mai scoate din buzunar 646 euro.

Cred că nu trebuie să vă lipsească opţiunea BMW Service plus reparaţii pentru cinci ani, cost 4.752 euro. La fel, sistemul de navigaţie este opţional - modelul Professional costă 2.688 euro. Un radio BMW Professional este şi el necesar - 219 euro. Nu puteţi sări peste un sistem audio hi-fi - 563 euro sau cel Harman/ Kardon cu 11 difuzoare - 1.084 euro. Dacă vă plac torrentele, interfaţa audio USB vă mai scoate din portofel 313 euro.

Farurile bi-xenon sunt standard dar funcţia adaptivă costă extra 427 euro. La fel şi asistentul de fază lungă - 156 de euro. Mai scumpe sunt oglinzile retrovizoare de interior şi exterior, cu funcţie anti-orbire - 500 de euro.

Şi uite aşa, jucându-ne cu mouse-ul prin configurator, ajungem la un preţ total de peste 70.000 de euro cu TVA, dar avem un Seria 1 M Coupe dotat complet. Este un preţ mare dar vorbim despre cea mai rea creaţie M a ultimilor ani dacă nu din istoria modernă a diviziei. În plus, cei care cheltuiesc acum pe un Seria 1 M Coupe nu vor regreta, ei vor fi printre puţinii posesori ai accestui model care se va produce şi vinde doar anul acesta. Deci M Coupe va deveni rapid o piesă de colecţie care îşi va păstra valoarea excelent. Începând cu noua generaţie de Seria 1 Coupe, aceasta se va numi Seria 2 deci vom avea în loc de M Coupe un M2.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.