Preţurile noului BMW Seria 4 în România

Nici nu s-a împlinit o lună de la testul internaţional organizat de BMW cu noul Seria 4 în postura de protagonist, că bavarezii au şi făcut publice preţurile coupé-ului în România.

Preţurile noului BMW Seria 4 în România Preţurile noului BMW Seria 4 în România

Noul Seria 4 prevesteşte începutul unei noi ere coupé pentru BMW, iar a patra generaţie a modelului sport de clasă medie vine cu o schimbare de nomenclatură dar şi cu un design de sine stătător acompaniat de o diferenţiere tehnică mai puternică faţă de ce au reprezentat primele trei generaţii BMW Seria 3 Coupé, aşa cum aţi putut vedea în testul exclusiv realizat de ProMotor cu BMW 435i.

Aşadar, livrările pentru noul Seria 4 urmează să debuteze în România la începutul lunii octombrie, iar preţurile de pornire se încadreză între 40.706 de euro cu TVA pentru versiunea BMW 420d cu propulsorul în patru cilindri TwinPower Turbo de 184 CP şi 52.948 de euro cu TVA pentru varianta BMW 435i xDrive, dotată cu un motor cu şase cilindri în linie, pe benzină, cu o putere de 306 CP.

Clienţii mai pot opta şi pentru aceeaşi variantă 435i însă cu clasica tracţiune spate, pentru un preţ mai mic, care pleacă de la 50.344 de euro cu TVA.

BMW mai oferă şi versiunile 428i şi 428i xDrive, cu propulsor în patru cilindri cu o putere de 245 CP, pe benzină, pentru un preţ de pornire de 43.524 de euro cu TVA, respectiv 46.128 de euro cu TVA.

Cei mai pretenţioşi sau cu veleităţi sportive mai pronunţate pot opta pentru trei linii de design - Sport Line, Modern Line şi Luxury Line - plus un pachet M Sport ca alternativă la specificaţia standard.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.