Preţurile noului Saab 9-5 în România

Noul Saab 9-5 Sedan marchează startul unei noi ere pentru marca Saab. Fluid, sofisticat şi inconfundabil Saab, 9-5 combină o înfăţişare impecabilă şi tehnologii avansate aducând o alternativă proaspătă în segmentul premium sedan, cu preţuri începând de la 32.713 euro cu TVA.

Preţurile noului Saab 9-5 în România Preţurile noului Saab 9-5 în România

Forma curată, sculptată înglobează puritatea designului scandinav iar expresia parbrizului curbat reverberează moştenirea aviatică a Saab. Cu stilizarea frontală inspirată de mult premiatul concept Aero X şi cu o caroserie masivă, joasă, noul 9-5 vesteşte introducerea unui limbaj de design mai curajos, mai expresiv.

Din paleta opţionalelor high - tech spicuim: un display inspirat din aviaţie (Pilot HUD); iluminare adaptivă (Bi-Xenon Smart Beam); tempomat adaptiv; şasiu adaptiv Saab DriveSense cu control al amortizării în timp real; deschidere portiere şi pornire a maşinii fără cheie; aer condiţionat controlabil pe trei zone; asistenţă dinamică la parcare şi Saab XWD cu unitate eLSD.

Toate motoarele aliniate sunt turbo, începând de la numai 1,6 litri şi continuă mai departe strategia de "rightsizing" a motorizărilor Saab, păstrând atenţia pe performanţă responsabilă pe parcursul dezvoltării unor motoare cu patru cilindrii relativ mici şi eficiente. Se poate alege între trei tipuri de combustibili - benzină, diesel şi etanol E85 - iar cu diesel, noul 9-5 oferind emisii de CO2 de doar 139g/km.

Sedanul 9-5 definit şi echipat de Saab pentru a concura în segmentul premium, reprezintă cel mai avansat model din punct de vedere tehnologic produs de companie până în prezent. Va fi produs în uzina de casă a Saab-ului, în Trollhättan, unde a fost conceput şi dezvoltat. Disponibil în versiunile Linear, Vector sau Aero, noul 9-5 anunţă startul unei noi ere pentru Saab.

VEZI AICI LISTA DE PREŢURI, DOTĂRI ŞI DATE TEHNICE

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.