Preţurile oficiale ale noii Honda Civic în România

Noua compactă a producătorului japonez poate fi cumpărată şi în ţara noastră. Află care sunt preţurile în schimbul cărora poţi pleca acasă cu o Honda Civic.

Preţurile oficiale ale noii Honda Civic în România Preţurile oficiale ale noii Honda Civic în România

Noua Honda Civic este deja disponibilă pe piaţa românească. Maşina are un preţ de pornire de 14.490 euro fără TVA (17.967 cu TVA), valabil pentru nivelul iniţial, Confort, ce vine cu motorul 1,4 i-VTEC de 100 CP, echipat cu transmisie manuală. Echipamentele standard includ, printre altele, airbag-uri frontale, laterale şi cortină, ABS, Hill Start Assist, sistem Isofix, sistem keyless Entry & Start, radio CD cu MP3.

Nivelul Sport începe de la 15.990 euro fără TVA (19.827 euro cu TVA) şi aduce motorul i-VTEC de 1,8 litri de 142 CP, disponibil şi cu transmisie automată, (16.990 euro fără TVA) precum şi diesel-ul i-DTEC de 2,2 litri şi 150 CP, de la 17.990 euro făra TVA (22.307 euro cu TVA).

Nivelul de top la care poate ajunge un Civic este Executive, accesibil de la 19.290 euro fără TVA (23.919 euro cu TVA). Acest nivel aduce în plus, printre alte dotări, senzorii de parcare, oglinzi electrice rabatabile la acţionarea cheii, proiectoare de ceaţă şi tapiţerie din piele.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.