Preţurile pentru Audi S4 şi S4 Avant au fost publicate. GALERIE FOTO

Chiar dacă a fost lansat încă de anul trecut la Frankfurt, aflăm abia acum ...

Preţurile pentru Audi S4 şi S4 Avant au fost publicate. GALERIE FOTO Preţurile pentru Audi S4 şi S4 Avant au fost publicate. GALERIE FOTO

 


Chiar dacă a fost lansat încă de anul trecut la Frankfurt, aflăm de la carscoops.com că noul S4 va ajunge şi pe piaţa europeană în această vară. Preţurile sunt următoarele: S4 Sedan are un preţ de 59.300 de euro, iar Avant S4 va fi disponibil de la un preţ de 61.150 de euro.

Echipamentele standard ce pot fi găsite la noul S4 includ unităţi de iluminare cu LED, jante de 18 inch, volan sport cu trei spiţe îmbracat în piele şi tapiţerie alcantara din piele. Sistemul de navigarea foloseşte un display de 8.3 inch, iar Wi-Fi-ul integrat permite pasagerilor să utilizeze dispozitive mobile pentru a naviga pe web. 

Transmisia este asigurată de o cutie cu 8 trepte, iar motorul V6 de 3.0 litri produce 349 de CP şi un cumplu de 500 Nm, ceea ce-i permite lui S4 să accelereze de la 0-100 km/ oră în 4.7 secunde (4.9 secunde pentru S4 Avant), kilometrajul fiind limitat electronic la o viteză maximă de 250 kilometri pe oră. În ciclul NEDC, motorul consumă 7,4 l/100 de km pentru sedan şi 7,5 l/100 de km (31.4mpg SUA). În privinţa emisiilor de CO2 Sedan are valorile 170g/km, respectiv 175g/km pentru Avant.

Click aici pentru Galeria Foto cu Audi S4 Avant


 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.