Preţurile pentru noul Kia cee'd în România

Noul Kia cee'd este disponibil în România cu 3 niveluri de echipare şi poate fi achiziţionat la preţuri începând cu 14.856 euro cu TVA.

Preţurile pentru noul Kia cee'd în România Preţurile pentru noul Kia cee'd în România

Kia a lansat noul cee'd în România, la preţuri cuprinse între 14.856 euro şi 19.701 euro cu TVA inclus. Acesta se prezintă cu trei niveluri de echipare: Best, Star şi City. Primul nivel de echipare, Best, oferă suficiente dotări pentru a atrage atenţia clienţilor: geamuri electrice faţă, computer de bord, HAC (Hill Assist Control), comenzi auto pe volan, radio CD ŞI MP3, conectivitate USB şi AUX, torpedou cu sistem de răcire, airbaguri frontale şi cortină, volan, schmbător şi mâner frână de mână îmbrăcate în piele, aer condiţionat manual şamd.

Nivelul de top, City, oferă în plus faţă de Best şi Star, jante din aliaj de 16 inch, sistem de aprindere faruri pe timp de zi (tip LED), bord "Super Vision" cu ecran de 7 inch, geamuri electrice spate, cotieră centrală, bluetooth, climatronic, oglinzi exterioare pliabile eletric, kit Travel şi alte elemente de design.

Cumpărătorii pot alege între patru motorizări, dintre care două pe benzină (1.4 litri 100 CP şi 1.6 litri 135 CP) şi două diesel (1.4 litri 90 CP şi 1.6 litri 128 CP), toate fiind cuplate la cutia manuală cu 6 trepte.

Noul Kia cee'd vine şi cu o listă de dotări opţionale extrem de bogată, dintre care amintim: jante din aliaj pe 17 inch, cameră video pentru parcarea cu spatele, senzor de ploaie, scaun şofer şi pasager cu reglaj lombar electric, trapă panoramică, faruri xenon, sistem automat de parcare laterală, ssitem de atenţionare la schimbarea accidentală a direcţiei de mers şi sistem de monitorizare a presiunii în pneuri.

Lista de preţuri începe la 14.856 euro pentru 1.4 litri 100 CP cu nivelul de echipare Best şi ajunge la 19.701 euro pentru motorizarea diesel de 1.6 litri şi 128 CP, în echiparea City. Toate preţurile includ TVA.

ţ

Cei care se grăbesc să comande noul model, vor beneficia şi de un discount de 1.000 euro cu TVA pentru toată gama cee'd.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.