Preview Bologna Motor Show: Mahindra XUV500

Mahindra XUV500 vine în Europa. Versiunea europeană a acestui SUV va fi prezentată în luna decembrie cu ocazia Salonului Auto de la Bologna.

Preview Bologna Motor Show: Mahindra XUV500 Preview Bologna Motor Show: Mahindra XUV500

Mahindra va lansa cu ocazia Salonului Auto de la Bologna din luna decembrie versiunea europeană a SUV-ului XUV500. Momentan nu se cunoaşte care va fi preţul pentru Europa, însă maşina va fi echipată cu şase airbag-uri, climatizare automată, sisteme de control al tracţiunii şi stabilităţii, keyless entry, lumini de zi cu tehnologie LED, al treilea rând de scaune, senzori de parcare, etc.

Modelul pe care cei de la Mahindra îl vor expune la Bologna va fi echipat cu un propulsor diesel de 2,2 litri capabil să dezvolte 140 CP cuplat la o cutie manuală cu şase rapoarte.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.