Preview Detroit 2011: Hyundai Curb Concept

Hyundai a dat publicităţii prima poză a noului Hyundai Curb Concept, model care va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Detroit 2011.

Preview Detroit 2011: Hyundai Curb Concept Preview Detroit 2011: Hyundai Curb Concept

După forma şi dimensiunile caroseriei, Hyundai Curb Concept este arma celor de la Hyundai pentru nişa deschisă de Nissan prin modelul Juke, şi anume piaţa "crossoverului de oraş". Hyundai Curb Concept mai reprezintă şi un alt prag în dezvoltarea companiei coreene, fiind primul concept desenat de Phil Zak, fost designer GM.

Prin Hyundai Curb Concept se doreşte testarea pieţelor la un crossover destinat tinerilor, de dimensiuni reduse, practic modelul se află sub Tucson.

Reacţiile publicului le vom afla direct de la Detroit, unde ProMotor va fi prezent.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.