Preview Detroit 2011: Mini Paceman Concept

Mini va prezenta în premieră mondială, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit 2011, Mini Paceman Concept.

Mini Paceman Concept este practic un Countryman cu mai puţine uşi şi un design mai mult decât interesant. Conceptul este adresat persoanelor tinere şi dinamice, dar care ştiu să aprecieze calităţiile unui crossover.

Sub capotă, Mini Paceman Concept este echipat cu un propulsor turbo de 1,6 litri capabil să dezvolte 211 CP şi un cuplu de 260 Nm, iar cu ajutorul overboost-ului, cuplul motor atinge 280 Nm. Transmiterea puterii la sol este asigurată de un sistem 4x4 permanent. Pentru o aderenţă mărită, Mini Paceman este echipat cu jante din aliaj de 19 inch.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.