Preview Geneva 2011: Porsche Boxster S Black Edition

Porsche va prezenta în premieră mondială, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2011, ediţia limitată Porsche Boxster S Black Edition.

Porsche Boxster S Black Edition va fi construit în doar 987 de exemplare. Propulsorul acestuia va beneficia de un plus de putere, astfel puterea totală va fi de 316 CP. De ajuns ca maşina să să fie propulsată de la 0 la 100 km/h în 5,2 secunde, fiind o idee mai rapid (cu o zecime de scundă) decât Porsche Boxster S.

După cum îi spune şi numele, Porsche Boxster S Black Edition va fi o maşină care va beneficia de un exterior şi interior complet negru. Jantele de 19 inch, de asemenea, vor fi vopsite în negru.

Boxster S Black Edition va fi disponibil începând cu luna martie 2011 şi va fi oferit la un preţ, cel puţin pentru piaţa germană, la o valoare de 63.404 Euro cu TVA inclus.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.