Preview Geneva 2011: Saab hatchback concept

Saab a dat publicităţii prima poză teaser a unui concept care va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva 2011.

Preview Geneva 2011: Saab hatchback concept Preview Geneva 2011: Saab hatchback concept

Saab a lansat o poză teaser a unui concept hatchback, model care cel mai probabil prefigurează o nouă gamă, şi anume Saab 9-2. Designul conceptului care va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva 2011 este semnat de Jason Castriota. În plus, conceptul va "arăta" şi o parte din noile tehnologii pe care cei de la Saab doresc să le implementeze în generaţiile viitoare.

În standul Saab de la Geneva 2011 se pare că va fi adusă şi o ediţie specială a modelului Saab 9-3 precum şi noul break Saab 9-5 SportCombi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.