Preview Geneva 2011: Standul Land Rover

Standul Land Rover, din cadrul Salonului Auto de la Geneva 2011, va fi unul dintre cele mai captivante din istoria mărcii: prezentarea tehnologiei hibride, a noului Range Rover Evoque în ambele variante – Coupe şi cinci usi - şi a două ediţii limitate.

Preview Geneva 2011: Standul Land Rover Preview Geneva 2011: Standul Land Rover

"Range_e" îşi va face debutul în cadrul salonului auto, cu prototipul Land Rover diesel hibrid prin conectare la priză. Această tehnologie este una dintre cele câteva prototipuri recent demarate la Centrul de Design şi Tehnologie Land Rover din Anglia. "Range_e" are la bază modelul Range Rover Sport şi este echipat cu o motorizare diesel de 3.0 litri TD V6, transmisie automată cu 8 rapoarte. Combinat cu un sitem hibrid diesel paralel, "Range_e" devine un SUV premium ce poate performa ca un autovehicul electric pur. "Range_e" este primul 4X4 de la Land Rover ce poate realiza 89g de CO2 / km. Are o autonomie de 32 km pur electric, viteza maximă de aproximativ 193 km/ora … şi o autonomie totală de 1.112 km.


În centrul scenei va fi Range Rover Evoque în ambele variante: coupe şi cinci uşi. În ziua presei, 01 martie, Land Rover va anunţa atât preţurile cât şi o parte a opţionalelor disponibile, oferind oportunitatea clienţilor de a-şi configura propria versiune, în acord cu personalitatea fiecăruia.


O gamă de pachete opţionale pentru exterior, culori contrastante pentru acoperiş şi spoilere, multiple posibilităţi de personalizare a interiorului, şi o serie de tehnologii avansate concepute pentru a maximiza confortul şi plăcerea de a-l conduce. Range Rover Evoque oferă clienţilor posibilitatea de a alege între trei pachete de design: contemporanul "Pure", luxoxul "Prestige" şi cel mai îndrăzneţ şi sportiv "Dynamic".


Clienţii îşi vor putea configura aceste variante cu diferite modele de interior, pachete opţionale, independente şi cu accesorii, având astfel şi mai multă libertate de a-şi crea maşina visurilor lor.
Gerry McGovern, director de design Land Rover a declarat: "Clienţilor le place să se expună într-un mod unic cu maşina lor, de aceea noi am creat foarte multe posibilităţi de personalizare pentru Range Rover Evoque, păstrând ţn acelaşi timp esenţa designului."


Clienţii pot opta şi pentru o selecţie variată de accesorii din gama oficială Range Rover. Acestea includ elemente de exterior şi interior, împreună cu o listă cuprinzătoare de accesorii pentru încărcare şi remorcare.


De asemenea, în cadrul salonului, vor debuta două serii limitate: The Range Rover Autobiography Ultimate Edition - cel mai luxos Range Rover de până acum. Cu un nivel al luxului de neegalat, atât pentru şofer, cât şi pentru pasageri, Range Rover Ultimate Edition oferă o varietate de opţionale super-premium cum ar fi pielea lucrată manual. Printre dotările aflale în standard se află: portbagaj capitonat cu lemn de tec - inspirat de la yachturi, şi iPad-uri în tetiere.


Editiile limitate Discovery 4 2011, Black and White aduc un aer mai proaspăt şi contemporan de design pentru cea mai recentă generaţie Discovery 4. Ambele variante oferă un nivel de echipare luxos, ce nu a mai fost întâlnit până acum la Discovery 4 - combinând interioare sofisticate într-o paletă de culori contemporane.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.