Preview Geneva 2011: Suzuki Swift S-Concept

O primă poză teaser cu Suzuki Swift S-Concept a fost dată publicităţii, maşină care va fi expusă la Salonul Auto de la Geneva 2011.

Preview Geneva 2011: Suzuki Swift S-Concept Preview Geneva 2011: Suzuki Swift S-Concept

Din poză se poate observa că Suzuki Swift S-Concept este un model bazat pe generaţia actuală Suzuki Swift. Conceptul pare a avea un design mult mai agresiv, ceea ce ne duce cu gândul la motorizări cu performanţe cu mult mai ridicate decât actuala ofertă de propulsoare.

În afară de poză, oficialii japonezi nu au dezvăluit nici un detaliu dar au subliniat că toate detaliile vor fi făcute publice cu ocazia conferinţei de presă din 1 martie 2011 din cadrul Salonului Auto de la Geneva 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.