Preview Mitsubishi i-MiEV pentru Pike's Peak

Mitsubishi a dat publicităţii imagini şi informaţii oficiale ale maşinii cu care cei de la Mitsubishi vor participa la concursul Pike's Peak International Hill Climb 2012.

Preview Mitsubishi i-MiEV pentru Pike's Peak Preview Mitsubishi i-MiEV pentru Pike's Peak

Nu este pentru prima oară când vedem o maşină electrică la această competiţie. Anul trecut cei de la Nissan au participat cu Nissan Leaf, stabilind totodată primul record la categoria maşinilor electrice (14 minute şi 33 de secunde). Cei de la Mitsubishi au declarat că maşina pe care o pregătesc pentru competiţia Pike's Peak International Hill Climb 2012 este derivată din maşina de serie, existând în mod evident o serie de modificări.

Astfel, maşina de competiţie pe care japonezii au botezat-o i-MiEV Evolution este propulsată de trei motoare electrice, dintre care unul angrenează roţile faţă, iar celelalte două roţile spate, puterea totală fiind de 322 CP. Se poate observa că maşina este mai lungă şi mai lată în comparaţie cu modelul de serie, întreaga caroserie fiind construită din fibră de carbon.

Celebra competiţie Pike's Peak International Hill Climb 2012 se va desfăsura în luna iulie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.