Preview: noua Honda Civic, deocamdată camuflată

Noua generaţie Honda Civic urmează să fie prezentată în premieră mondială la Salonul Auto Frankfurt 2011. Însă, până atunci, maşina este ascunsă sub camuflaj, iar inginerii ne oferă câteva detalii tehnice.

Noua Honda Civic, care va debuta la Salonul Auto Frankfurt 2011 în septembrie, va continua stilul actualei generaţii şi va fi oferită în Europa doar în versiune hatchback în 5 uşi, începând din 2012. Chiar dacă liniile caroseriei nu au fost încă dezvăluite, cei de la Honda ne gratulează cu unele detalii despre noul model.

Noua generaţie Civic a fost concepută în Europa şi va fi constrită în fabrica din Anglia. Fiind o maşină destinată clientelei europene, inginerii s-au concentrat pe îmbunătăţirea performanţelor dinamice şi a comportamentului rutier, care va trebui să se adapteze unei game largi de tipuri de şosele şi autostrăzi din Europa.

Noua generaţie va prelua suspensia spate a Civic-ului actual, însă cu modificări menite a îmbunătăţi sportivitatea, dar şi calitatea confortului la rulare: bară stabilizatoare cu un diametru mai mare, bara transversală de torsiune cu peretele mai gros, iar bucşele au fost total reproiectate.

În plus, graţie configuraţiei foarte compacte a suspensiei spate, noul Civic va păstra nivelul excelent al habitabilităţii şi spaţiului pentru bagaje, promiţând să rămână o referinţă în clasa compactă. Urmăriţi mai jos informaţiile inginerilor Honda:

Preview Honda Civic de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.