Preview oficial pentru Hyundai Genesis Coupe facelift

În sfârşit, coreenii încep să dea drumul informaţiilor şi imaginilor oficiale cu faceliftul sportivei lor, Hyundai Genesis Coupe, care anunţă pretenţii mai mari în domeniul coupe-urilor sportive.

Preview oficial pentru Hyundai Genesis Coupe facelift Preview oficial pentru Hyundai Genesis Coupe facelift

Deşi încă nu putem vorbi de o prezentare oficială, este clar de acum că nu mai e cazul să ne punem întrebări la veridicitatea acestor imagini - deoarece vorbim de primele imagini oficiale ale lui Hyundai Genesis Coupe facelift, care provin chiar de pe contul de facebook al celor de la Hyundai.

Faţă de modelul iniţial, schimbarea de look este marcantă, Genesis Coupe având acum o imagine de marcă nu doar în ton cu restul gamei, ci şi una care inspiră multă forţă şi individualism. Graţie stilului "Fluidic Sculpture", adoptat şi pe Veloster, de exemplu, Genesis Coupe va ieşi clar în evidenţă faţă de competitori.

La nivelul motorizărilor, Hyundai Genesis Coupe anunţă un motor turbo în patru cilindri, de 2,0 litri, cu o putere maximă de 279 CP şi un cuplu motor maxim de 372 Nm. Faţă de precedentul propulsor, noul motor, dotat cu tehnologie Twin-Scroll şi făcând parte din familia Theta, este mai puternic cu 66 CP, respectiv 73 Nm.

Hyundai Genesis Coupe mai oferă şi un motor V6, cu o cilindree de 3,8 litri şi cu injecţie directă, ceea ce se traduce într-o putere maximă de 355 CP (plus 52 CP faţă de precedentul propulsor V6), respectiv un cuplu maxim de 400 Nm (faţă de 361 Nm înainte). Acest motor V6 va putea fi cuplat şi cu o cutie de viteze automată cu 8 rapoarte, în timp ce standard modelul vine cu o cutie manuală cu 6 trepte.

În privinţa competitorilor, Hyundai Genesis Coupe se anunţă drept o armă redutabilă a coreenilor împotriva muscle-car-urilor de peste ocean, în timp ce, pe plan european, sportiva Hyundai vrea să atace modele consacrate, în special cele germane.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.