Preview oficial pentru Hyundai Genesis Coupe facelift

Autor: Oraan Mărculescu 14 nov. 2011 Știri auto

Deşi încă nu putem vorbi de o prezentare oficială, este clar de acum că nu mai e cazul să ne punem întrebări la veridicitatea acestor imagini – deoarece vorbim de primele imagini oficiale ale lui Hyundai Genesis Coupe facelift, care provin chiar de pe contul de facebook al celor de la Hyundai.

Noul Hyundai Genesis Coupe facelift are o parte frontala total modificata

Faţă de modelul iniţial, schimbarea de look este marcantă, Genesis Coupe având acum o imagine de marcă nu doar în ton cu restul gamei, ci şi una care inspiră multă forţă şi individualism. Graţie stilului „Fluidic Sculpture”, adoptat şi pe Veloster, de exemplu, Genesis Coupe va ieşi clar în evidenţă faţă de competitori.

La nivelul motorizărilor, Hyundai Genesis Coupe anunţă un motor turbo în patru cilindri, de 2,0 litri, cu o putere maximă de 279 CP şi un cuplu motor maxim de 372 Nm. Faţă de precedentul propulsor, noul motor, dotat cu tehnologie Twin-Scroll şi făcând parte din familia Theta, este mai puternic cu 66 CP, respectiv 73 Nm.

Hyundai Genesis Coupe facelift vine cu un 2.0 turbo de 279 CP, respectiv un 3.8 V6 de 355 CP

Hyundai Genesis Coupe mai oferă şi un motor V6, cu o cilindree de 3,8 litri şi cu injecţie directă, ceea ce se traduce într-o putere maximă de 355 CP (plus 52 CP faţă de precedentul propulsor V6), respectiv un cuplu maxim de 400 Nm (faţă de 361 Nm înainte). Acest motor V6 va putea fi cuplat şi cu o cutie de viteze automată cu 8 rapoarte, în timp ce standard modelul vine cu o cutie manuală cu 6 trepte.

În privinţa competitorilor, Hyundai Genesis Coupe se anunţă drept o armă redutabilă a coreenilor împotriva muscle-car-urilor de peste ocean, în timp ce, pe plan european, sportiva Hyundai vrea să atace modele consacrate, în special cele germane.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide