Preview oficial pentru Hyundai Santa Fe

Autor: Andrei Nan 23 mart. 2012 Știri auto

Actuala generaţie de Hyundai Santa Fe este cea mai veche maşină din gama coreenilor, ceea ceea ce riscă să afecteze vânzarile maşinii. Asiaticii, însă, nu stau cu mâinile în sân şi profită de apropierea Salonului Auto New York pentru a prezenta primele randări oficiale ale SUV-ului.

Noul Hyundai Santa Fe este desenat în concordanţă cu noul limbaj de design al companiei, denumit sugestiv Storm Edge. Acesta este o evoluţie a actualei teme grafice folosite de maşinile celor de la Hyundai în prezent, Fluidic Sculpture. Primele imagini ne înfăţişează noul model atât din faţă, cât şi din partea laterală, dar lasă într-un mister total poseriorul.

Totuşi, putem observa că liniile maşinii sunt o îmbinare între formele fluide ale modeleleor actuale şi adoptarea unor motive angulare. Farurile folosesc tehnologia DRL, (Daylight Running Lights), precum şi tehnologia LED iar capota înaltă şi bara de protecţie masivă creează un ansablu impunător, tipic unui SUV. Noua grilă trapezoidală şi ea aduce o imagine nouă.

Lateralul aduce aminte de actualul ix35, iar linia cromată a geamurilor se desparte de „umărul” de deasupra roţilor posterioare, totul terminându-se cu o evazare. Stopurile se prelungesc pe aripa spate, iar jantele în cinci spiţe duble induc un aer sport. Rămâne de văzut cum se va materializa modelul de serie, iar acest lucru se va petrece exact la timp pentru ca Ford Kuga sau noua Honda CR-V să primească un rival pe măsură.

Noul Hyundai Santa Fe va mai beneficia şi de sistemul Blue Link, sistem care va permite conectarea tuturor dispozitivelor din categoria smartphone. Pe lângă acesta, noul Sante Fe va mai fi echipat şi cu noi sisteme de siguranţă precum avertizarea la schimbarea involuntară a benzii de rulare.

Mai multe informaţii vor fi făcute publice cu ocazia lansarii din cadrul Salonului Auto de la New York.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide