Preview Paris 2010: Renault Twingo - ediţie pentru fete

Renault în colaborare cu Miss Sixty va prezenta la Salonul Auto de la Paris 2010, Renault Twingo Miss Sixty, o ediţie specială destinată strict doamnelor şi domnişoarelor.

Preview Paris 2010: Renault Twingo - ediţie pentru fete Preview Paris 2010: Renault Twingo - ediţie pentru fete

Cea mai glamour şi cea mai feminină ediţie specială Renault Twingo, va fi prezentată în premieră la Salonul Auto de la Paris 2010. Renault Twingo Miss Sixty va fi disponibil în două culori, Bohemian Pink sau Pearlescent black şi un interior dominat de culorile roz şi negru.

Pe lângă logo-ul Miss Sixty, ediţia limitată se va diferenţia faţă de maşina de serie şi prin vitezometrul şi turomerul în culoare roz, interiorul de piele, evident roz...şi negru.

Mai multe informaţii vor fi disponibile cu ocazia lansării din cadrul Salonului Auto de la Paris 2010.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.