Preview pentru New York 2011: noua generaţie Subaru Impreza Sedan

Japonezii ne pregătesc o surpriză de proporţii pentru Salonul Auto New York 2011: prezentarea în premieră mondială a noii generaţii Subaru Impreza Sedan. Iată prima poză oficială.

Preview pentru New York 2011: noua generaţie Subaru Impreza Sedan Preview pentru New York 2011: noua generaţie Subaru Impreza Sedan

Iată că materializarea ca model de serie a conceptului Subaru Impreza de la Salonul Auto Los Angeles 2010 va avea loc tot pe teritoriu american, de data aceasta la Salonul Auto New York 2011, în versiunea Subaru Impreza Sedan.

Este vorba de o nouă generaţie Subaru Impreza, având în vedere că actuala generaţie a fost lansată tot la New York, dar în urmă cu doar 4 ani, în 2007? Sau e vorba de un facelift pentru Impreza? Ei bine, dacă ar fi să ne luăm după legile nescrise ale industriei auto, s-ar părea că Impreza a ajuns în punctul în care are nevoie de un facelift.

Dacă, însă, facem comparaţia între noua caroserie şi cea de până acum... pare să fie o maşină cu totul nouă. Ba chiar o maşină mai sobră şi care se îndreaptă evident spre stilul mai conservator şi relativ luxos al lui Subaru Legacy. Din păcate, japonezii nu vin cu alte detalii sau imagini, lăsând suspansul pentru salonul newyorkez.

Tot ce vor să ştim în acest moment cei de la Subaru este că noul Impreza va oferi cel mai mic consum de combustibil în categoria maşinilor cu tracţiune integrală de pe piaţa nord-americană, iar noua caroserie înseamnă atât un spaţiu interior îmbunătăţit, cât şi un nivel superior al confortului.

Tot cu ocazia salonului american, va fi lansată în premieră mondială şi versiunea hatchback în 5 uşi a lui Subaru Impreza - suntem curioşi dacă acest model va mai miza pe sportivitate la fel ca modelul pe care îl înlocuieşte şi, mai ales, cum va arăta noul Impreza WRX STi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.