Preview Suzuki Swift R Concept

Suzuki a dat publicităţii prima poză cu Suzuki Swift R Concept, model care va fi prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Beijing 2011.

Preview Suzuki Swift R Concept Preview Suzuki Swift R Concept

Sursa de inspiraţie a design-erilor de la Suzuki pentru Swift R Concept este linia de superbike-uri GSX-R, astfel, conceptul, prezintă o parte frontală agresivă. Cu prize de aer generos dimensionate şi cu cauciuri foarte late, efectul este cel scontat. Maşina mai dispune şi de o suspensie modificată, ceea ce face ca garda la sol să fie mult coborâtă.

Din păcate nu au fost date publicităţii date tehnice, dar cel mai probabil maşina va fi echipată cu un propulsor de 1,4 litri estimat la 180 Cp şi va fi cuplat la o cutie de viteze cu dublu ambreiaj şi şapte trepte de viteze.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.