Preview Tokyo 2011: standul Nissan

Nissan va prezenta, la Salonul Auto de la Tokyo, 9 premiere printre care Nissan LEAF Aero Style Concept şi o versiune specială a lui Nissan Juke.

Preview Tokyo 2011: standul Nissan Preview Tokyo 2011: standul Nissan

Salonul Auto de la Tokyo îşi va deschide porţile imediat după Anul Nou, mai precis de pe 14 până pe 16 ianuarie. Standul Nissan va fi unul bogat în premiere, niponii vor prezenta Nissan Leaf Aero Concept, un model bazat pe actulalul Nissan Leaf, dar care primeşte un bodykit futuristic. Pe lângă acest concept, cei de la Nissan vor prezenta şi o versiune specială a modelului Nissan Juke.

Cei de la NISMO, tunerul de casă al mărcii japoneze, va prezenta versiunea de producţie Nissan GT-R RC împreună cu un Nissan Fairlady Z (370Z) tunat, care dezvoltă o putere de 355 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.