Preview Toyota Prius MPV

Toyota anunţă printr-o metodă inedită noul Prius MPV care va fi lansat oficial la Salonul Auto de la Detroit care va avea loc în luna ianuarie a anului viitor. Oficialii din România confirmă că gama Prius se va extinde în viitor.

Foarte originală şi evident foarte eficientă metoda prin care Toyota anunţă un nou model pe piaţa din SUA. Folosind panouri publicitare, Toyota anunţă un nou model Prius, un monovolum pe care noi îl aşteptam déjà şi despre care ştiam că va fi lansat la Salonul Auto de la Detroit.

Toyota anunţă noul model printr-o campanie menită să sărbătorească 10 ani de Prius în America şi deşi zvonurile spun că noul model nu va fi importat în Europa pentru că va afecta vânzările lui Verso, nimic nu este clar momentan. În America Verso nu există astfel că Prius MPV va acoperi un segment important de clienţi.

Campania, desfăşurată sub motto-ul "Prius familiy extending" practic transformă Prius dintr-un simplu model într-o gamă care momentan va mai primi un membru. Din informaţiile existente momentan se pare că acest nou Prius va fi mai mare (lucru ilustrat şi pe panourile publicitare) şi va primi în plus faţă de modelul original un rând nou de scaune. MPV-ul va avea o caroserie mai lungă şi mai înaltă pentru a face loc la cap ocupanţilor din rândul doi de scaune din spate.

Tot din primele informaţii care circulă pe internet se pare că MPV-ul va păstra motorizarea hibridă de 1.8 litri dar bateriile vor fi litiu-ion pentru a fi capabile de o autonomie mai mare în regim electric şi de asemenea putere mai mare.

Oficialii Toyota România sunt rezervaţi momentan în ceea ce priveşte declaraţiile oficiale despre noul model spunând că o informare oficială va fi emisă în curând.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.