Prima achiziţie de Rolls Royce din ultima vreme în România

Rolls Royce a resimţit în România criza foarte acut şi au trecut 18 luni de când pe străzile româneşti nu a mai apărut un exemplar nou. Până acum.

Prima achiziţie de Rolls Royce din ultima vreme în România Prima achiziţie de Rolls Royce din ultima vreme în România

În timp ce alte mărci de lux, precum Ferrari, sfidează criza, Rolls Royce a resimţit-o puternic în România. După ce anul 2008 a fost unul de vârf, fiind înmatriculate 12 exemplare, în 2009 bogaţii României se pare că nu au mai fost interesaţi de exclusivista marcă britanică şi ori au migrat spre alte mărci la fel de tentante, ori au stat în expectativă pentru a observa ce le aduce criza.

Acum seceta a fost întreruptă şi după o pauză de 19 luni s-a comercializat primul Rolls Royce, conform MEDIAFAX, care citează raportul Direcţiei Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV). Modelul comercializat a fost Rolls Royce Phantom Coupe, exclusivistul automobil în două uşi, dar cu dimensiuni tot de limuzină al constructorului din Goodwood.

Acest automobil costă 340.000 euro, dar aceşti bani nu au intrat în contul reprezentantului oficial Automobile Bavaria, ci a fost comercializat prin intermediul unui partener independent. Un model care ar putea relansa cifrele de vânzări în România este noul Rolls Royce Ghost, cel mai mic şi cel mai ieftin automobil din gama actuală. Acesta costă "doar" 213.000 euro, dar nu a fost oficial lansat în România încă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.