Prima altercaţie între şoferii Uber şi taximetrişti

Prima altercaţie între şoferii Uber şi taximetrişti

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) a anunţat că trei şoferi UBER ar fi bătut un taximetrist, în faţa unui club din Capitală. Taximetristul ar fi fost înconjurat de trei şoferi UBER şi ar fi fost agresat, scrie Digi24.ro

„COTAR semnalează o situaţie inadmisibilă: prima altercaţie între şoferii Uber şi taximetrişti a avut loc aseară, în Bucureşti, ca urmare a vidului legislativ creat de politicieni incompetenţi şi corupţi. Trei şoferi ai firmei UBER au bătut un taximetrist, în faţa unui club din Bucureşti. Taximetristul a cerut ajutorul colegilor care au ajuns la locul faptei să îl salveze pe cel atacat şi au sunat la serviciul unic de urgenţă 112. Şoferii UBER au fugit până la sosirea poliţiştilor şi ambulanţei SMURD”, se arată în comunicatul COTAR.

UBER neagă că în incident ar fi fost implicaţi soferi ai săi, spunând că informaţia nu este adevărată. Aceştia au făcut verificări şi cele trei numere de înmatriculare care apar în înregistrarea video nu se află în baza noastră de date cu şoferi parteneri.

UBER condamna ferm orice formă de violenţă şi credem că Bucureştiul are nevoie şi de servicii de taxi şi dar şi de soluţii alternative de transport.

Taximetristul bătut a depus plângere la poliţie şi aşteaptă acum ca oamenii legii să îi identifice pe agresori.

 Comentarii
Inchide