Prima apariţie publică a noii limuzine Aurus în afara Rusiei - VIDEO

Preşedintele rus Vladimir Putin, care s-a aflat la ...

Prima apariţie publică a noii limuzine Aurus în afara Rusiei - VIDEO Prima apariţie publică a noii limuzine Aurus în afara Rusiei - VIDEO

Preşedintele rus Vladimir Putin, care s-a aflat la Helsinki pentru a se întâlni cu omologul său american Donald Trump, a folosit această ocazia ca să prezinte noua limuzină Aurus. Maşina a fost proiectată ca parte a unui nou brand de lux.

Limuzina rusească a fost livrată săptămâna trecută în Finlanda pe un avion de transport Ilyushin Il-76, potrivit presei locale. Este prima apariţie publică a mărcii Aurus în afara Rusiei.

Debutul noii maşini de stat ruseşti a avut loc în mai, în timpul inaugurării lui Putin pentru al patrulea mandat prezidenţial. De atunci, a promovat brandul mai multor demnitari străini, printre care se numără şi Printul Mohammed bin Zayed Al Nahyan din Abu Dhabi.

Noua linie de autoturisme a fost dezvoltată ca parte a unui proiect numit Kortezh ("coloană" în limba rusă). Pe lângă limuzină, linia Aurus include un sedan, numit Senat, un minivan numit Arsenal, şi o maşină 4x4 numită Komendant.

Maşinile sunt aşteptate să intre pe piaţă anul viitor.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.