Prima bicicletă Ferrari

Oare vom auzi în curând de o nouă divizie a Ferrari, cea de biciclete? Indiferent de vârstă Ferrari are bicilete pentru toată lumea.

Prima bicicletă Ferrari Prima bicicletă Ferrari

Roţi de 12 inci, de 16 şi chiar de 20 de inci, toate sunt montate pe Ferrari. Ce-i drept pe modelul cu două roţi, şi nu este vorba despre un rival pentru Ducati. Noua bicicletă Ferrari va fi disponibilă pentru toate vârstele, atât pentru copii de 3-4 ani cât şi pentru adulţi. Bicicletele pentru copii vor avea şi roţi laterale. După cum era şi de alteptat bicicleta este făcută dintr-un aluminiu de cea mai înaltă calitate. Cât despre designul bicicletei imaginile înlocuiesc vorbele.

Un steguleţ cu emblema Ferrari va fi şi el disponibil pentru a evidenţia şi mai clar marca noului producător de biciclete. Mai este mult până când Ferrari va avea propria echipă de ciclism?

VEZI TOATE ANUNŢURILE FERRARI

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.