Prima filmare completă din dronă cu lucrările la podul suspendat de la Brăila - VIDEO

Constructorul munceşte la incintele celor doi piloni

Prima filmare completă din dronă cu lucrările la podul suspendat de la Brăila -  VIDEO Prima filmare completă din dronă cu lucrările la podul suspendat de la Brăila - VIDEO

Asociaţia Pro Infrastructura mai notează o premieră: prima filmare completă din dronă cu podul suspendat de la Brăila, inclusiv cu drumul de legătură spre Centura Brăila. 

Constructorul munceşte la incintele celor doi piloni (vor avea 192 metri înălţime) precum şi la blocurile de ancoraj de pe ambele maluri.

Clik pe poză pentru zoom

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.