Prima GALERIE FOTO cu noul Audi Q8. Nemţii au adus pe lume cel mai frumos SUV

Pornind din faţă, vedem o grilă cu benzi cromate ...

Prima GALERIE FOTO cu noul Audi Q8. Nemţii au adus pe lume cel mai frumos SUV Prima GALERIE FOTO cu noul Audi Q8. Nemţii au adus pe lume cel mai frumos SUV

Audi este pregătit să dezvăluie astăzi noul Q8 în Shenzhen, China, însă primele imagini ale crossover-ului au „scăpat” deja pe internet, înaintea evenimentului de lansare.

Publicate de Observador.pt, imaginile arată că modelul de producţie a rămas relativ fidel conceptelor Q8 şi Q8 Sport. 

Pornind din faţă, vedem o grilă cu benzi cromate verticale şi gri în contrast. Tot în partea din faţă se află prize mari de aer şi farurile cu LED subţiri care sunt poziţionate deasupra unor zone în negru mat. 

Cel mai probabil, sub capotă vor exista două propulsoare de 3.0 litri, benzină şi diesel, de 340 CP (cel pe benzină), şi 280 şi 230 CP (cele pe motorină).

GALERIE FOTO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.