Prima generaţie Skoda Fabia are o problemă... neobişnuită

Germanul Peter Kirchhoff, din regiunea Wuppertal, a întâmpinat o ”problemă” cu maşina sa Skoda Fabia 1.9 TDI, care a ajuns la un kilometraj impresionant.

Prima generaţie Skoda Fabia are o problemă... neobişnuită Prima generaţie Skoda Fabia are o problemă... neobişnuită

Poate părea o strategie de marketing, dar povestea de faţă face mai degrabă parte din categoria ”viaţa bate filmul” (sau, mai degrabă, realitatea bate reclama...).

Germanul Peter Kirchhoff a reuşit să depăşească bariara de un milion de kilometri cu maşina sa, o Skoda Fabia din prima generaţie, cu motor 1.9 TDI de 101 CP, achiziţionată în 2000.

Nu pare neapărat senzaţional, deoarece suntem siguri că mai sunt şi alţi proprietari de Fabia care au ajuns la un asemenea rulaj. Ce atrage, însă, atenţia în acest caz este faptul că germanul şi-a planificat atingerea acestei valori chiar cu ocazia unei vizite la Muzeul Skoda din Mlada Boleslav, Cehia.

Unde, pe lângă felicitările de rigoare, cei prezenţi au remarcat şi o ”problemă” a indicatorului pentru kilometraj: deoarece acesta beneficiază de numai 6 cifre, de acum încolo maşina germanului nu va mai arăta decât 999.999 km.

Cu alte cuvinte, atenţie la maşinile cu acest rulaj, deoarece, în realitate, acesta ar putea fi mai mare...

Revenind la un ton mai serios, proprietarul maşinii s-a declarat foarte satisfăcut de fiabilitatea maşinii, pe care a servisat-o la aceeaşi reprezentanţă în toţi aceşti ani. Mai mult, chiar dacă a ajuns la un milion de kilometri, maşina are încă evacuarea, ambreiajul şi transmisia originale.

Ca un adevărat fan, proprietarul acestei Fabia a declarat că va continua să-şi folosească maşina, ţinând evidenţa rulajului cu ajutorul kilometrajului parţial. Mai mult, când va fi lansată a treia generaţie Fabia, germanul a declarat că va fi primul care-şi va cumpăra noul mmodel, iar Fabia de faţă o va dona Muzeului Skoda.

CUNOAŞTEŢI PERSOANE CARE AU FĂCUT PESTE 1.000.000 KM CU MAŞINA PERSONALĂ?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.