Prima imagine cu Ford Focus EV

Ford a dat publicităţii prima poză cu Ford Focus EV. Modelul electric al celor de la Ford va fi facut public cu ocazia CES (Consumer Electronics Show).

Prima imagine cu Ford Focus EV Prima imagine cu Ford Focus EV

Ford Focus EV va fi dezvăluit publicului cu ocazia Consumer Electronics Show, din Las Vegas, eveniment care va începe peste câteva zile. Cei de la Ford se "laudă" cu o automonie de 161 de km cu un "plin" de energie înmagazinată în bateriile litiu-ion de 23 kWh. Maşina va fi disponibilă spre vânzare din acest an pe piaţa din America.

Mai multe informaţii vor fi disponibile cu ocazia Consumer Electronics Show din Las Vegas.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.