Prima imagine cu interiorul noului VW Golf 8 – FOTO

Autor: ProMotor acum 2 ani Știri

Următoarea generaţie Golf va fi prezentată în octombrie, însă Volkswagen ne oferă deja câteva indicii despre cum va arăta aceasta. 

În cadrul unui eveniment în care s-a discutat despre rezultatele din 2018 şi începutul anului 2019, CEO-ul Volkswagen, Herbert Diess a vorbit despre viitor, indicând faptul că întregul grup intenţionează să lanseze 90 de produse noi în acest an, informează caradisiac.com.

Şi a vorbit în mod special despre vedeta programului, următorul Golf, confirmând că acesta va fi prezentat în octombrie.

În prezentare putem vedea două schiţe ale maşinii. Avem conturul exterior, dar şi al tabloului de bord. Dintre schimbările vizibile, va exista elemenete de design în inferioară a farurilor, care vor fi mai subţiri pentru a face joncţiunea cu grila, linia urmând să continue şi pe aripi. O priză mare de aer va traversa scutul.

În cabină lucurile devin chiar mai interesante. În interior, Golf va îndrăzni să facă o revoluţie, Maşina va abandona forma binecunoscută a consolei centrală dispusă pe verticală, urmând ca această să fie orientată mai pe orizontală, în conformitate cu cele mai recente schimbări ale mărcii.

Vom găsi un ecran tactil central care va face parte din instrumentarul de bord complet digital. Gurile de ventilaţie centrale vor fi amplasate dedesubt şi se vor extinde pe partea pasagerului. Conform desenului, numărul comenzilor va fi redus la minimum.Comentarii
Inchide