Prima imagine cu noua Dacia Duster Coupe. Cât va costa noul model - FOTO

Grupul Renault pregăteşte un SUV coupe bazat pe Duster, i

Prima imagine cu noua Dacia Duster Coupe. Cât va costa noul model - FOTO Prima imagine cu noua Dacia Duster Coupe. Cât va costa noul model - FOTO

Grupul Renault pregăteşte un SUV coupe bazat pe Duster, iar versiunea sportivă a acestui proiect ar putea apărea la Salonul Auto de la Moscova, care va avea loc în curând.

Maşina ar urma să coste aproximativ 20.000 de euro va fi vândută sub sigla Renault începând cu 2019 doar în Rusia. În această ţară va fi şi produsă.

Modelul va mai fi comercializat şi în China şi Coreea de Sud din 2020, însă, cu o altă platformă, dar acelaşi aspect exterior.

Reprezentanţii Renault spun că modelul nu este aşteptat prea curând în Europa, deoarece ar intra în competiţie cu alte modele ale grupului. Totuşi, în cazul în care va apărea şi în Europa, noul SUV va fi lansat după 2020 şi va purta sigla Dacia.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.