Prima maşină utilitară electrică de serie pentru transport persoane: Mercedes E-Cell Vito

Mercedes-Benz a lansat prima maşină utilitară electrică de serie pentru transport de persoane: Mercedes E-Cell Vito.

Prima maşină utilitară electrică de serie pentru transport persoane: Mercedes E-Cell Vito Prima maşină utilitară electrică de serie pentru transport persoane: Mercedes E-Cell Vito

Maşina poate transporta până la şapte persoane şi are o autonomie de 130 km. Pentru a asigura această autonomie, viteza maximă este limitată la 89 de km/h. Mercedes E-Cell Vito este propulsat de un motor electric de 82 CP, iar cuplul motor este de 280 Nm. Motorul este alimentat de un set de baterii de 36 kWh.

Pentru a atinge 50 de km/h sunt necesare 6,5 secunde, iar pentru a ajunge la 80 de km/h Vito E-Cell are nevoie de 11 secunde.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.