Prima poză oficială cu Mercedes-Benz G-Class facelift

Autor: Gabriel Grosoiu 11 apr. 2012 Știri auto
Prima poză oficială cu Mercedes-Benz G-Class facelift

Mercedes-Benz G-Class este una dintre maşinile ce nu mai au nevoie de nicio prezentare. Prezent pe piaţa auto mondială de peste 30 de ani, mai exact din 1979, off-roaderul german pare să fi găsit reţeta secretă prin care să rămână mereu tânăr.

Cu multiple facelifturi aplicate de-a lungul timpului, bătrânul G rămâne şi astăzi unul dintre cele mai apreciate automobile din clasa sa, o mare parte din succesul comerical al acestuia bazându-se şi pe look-ul său inconfundabil.

Tocmai la acest capitol nu vor germanii de la Mercedes-Benz să greşească, astfel că liniile lui G sunt modernizate de fiecare dată treptat, fără experimente inutile. După ce au strecurat o imagine ambiguă a noului G-Class printre pozele cu faceliftul lui GLK, cei de la Mercedes-Benz ne arată acum faţa noului G.

Imaginea a fost făcută publică chiar astăzi, pe contul de Facebook al lui G-Class, dar nu a fost însoţită şi de altele. Putem observa, aşadar adoptarea luminilor de zi cu LED-uri, precum şi a oglinzilor retrovizoare tipice unor modele precum S-Class sau ML. Suficient cât să-l menţină în formă pe bătrânul familiei?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide