Prima poză oficială cu Mercedes-Benz G-Class facelift

Cel mai longeviv Mercedes-Benz se încăpăţânează să rămână tânăr, iar germanii îi menţin caracterul atemporal cu un nou facelift discret.

Prima poză oficială cu Mercedes-Benz G-Class facelift Prima poză oficială cu Mercedes-Benz G-Class facelift

Mercedes-Benz G-Class este una dintre maşinile ce nu mai au nevoie de nicio prezentare. Prezent pe piaţa auto mondială de peste 30 de ani, mai exact din 1979, off-roaderul german pare să fi găsit reţeta secretă prin care să rămână mereu tânăr.

Cu multiple facelifturi aplicate de-a lungul timpului, bătrânul G rămâne şi astăzi unul dintre cele mai apreciate automobile din clasa sa, o mare parte din succesul comerical al acestuia bazându-se şi pe look-ul său inconfundabil.

Tocmai la acest capitol nu vor germanii de la Mercedes-Benz să greşească, astfel că liniile lui G sunt modernizate de fiecare dată treptat, fără experimente inutile. După ce au strecurat o imagine ambiguă a noului G-Class printre pozele cu faceliftul lui GLK, cei de la Mercedes-Benz ne arată acum faţa noului G.

Imaginea a fost făcută publică chiar astăzi, pe contul de Facebook al lui G-Class, dar nu a fost însoţită şi de altele. Putem observa, aşadar adoptarea luminilor de zi cu LED-uri, precum şi a oglinzilor retrovizoare tipice unor modele precum S-Class sau ML. Suficient cât să-l menţină în formă pe bătrânul familiei?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.