Prima poză oficială cu Rolls-Royce Cullinan. Este cel mai luxos crossover din lume

Cullinan este desenat în linii ...

Prima poză oficială cu Rolls-Royce Cullinan. Este cel mai luxos crossover din lume Prima poză oficială cu Rolls-Royce Cullinan. Este cel mai luxos crossover din lume

Cel mai luxos crossover din lume va fi prezentat pe 10 mai. Rolls-Royce Cullinan va avea debutul mondial joi, însă până să îl vedem în totalitate, compania britanică a decis să publice o poză cu o bucaţică din stopurile maşinii. 

Compania rămâne destul de rezervată în privinţa detaliilor tehnice, însă bănuim că noul Cullinan va urma calea deschisă de Phantom şi va adopta aceeaşi formă a părţii din faţă, cu o grila proeminenta care este flancată de faruri pătrate.

Cullinan este desenat în linii puternice, are uşi spate tip „suicide” şi un sistem de evacuare dublă. Caracteristicilor exterioare includ şi stopurile de tip Phantom şi un spoiler montat pe hayon. Noul Cullinan va avea un interior ultra-luxos. Vor exista scaune din piele, ornamente din lemn şi accente metalice.

Imagini spion

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.