Prima poză-teaser cu Jaguar XF Sportbrake şi... Moş Crăciun!

Berlina de clasă mare Jaguar XF urmează să primească o nouă versiune de caroserie: Sportbrake. Iată şi prima imagine-teaser a acestui nou model, care e folosit chiar de Moş Crăciun...

Prima poză-teaser cu Jaguar XF Sportbrake şi... Moş Crăciun! Prima poză-teaser cu Jaguar XF Sportbrake şi... Moş Crăciun!

Berlina britanică Jaguar XF face faţă cu brio triadei germane Audi A6 - BMW Seria 5 - Mercedes-Benz E-Class, dar e oferită doar cu o caroserie sedan, destul de apropiată de stilul coupe cu 4 uşi al cunoscutului CLS. Iată, însă, că britanicii pregătesc o versiune care să rivalizeze şi cu Avant, Touring sau T-Modell: XF Sportbrake.

Zvonurile despre o versiune break a marii berline Jaguar circulă deja de ceva vreme în lumea auto, dar numai acum maşina de pre-producţie a ieşit în testele preliminare lansării, fiind surprinsă de fotografii spion. Cei de la Jaguar, conştienţi de faptul că nu mai poţi să ascunzi mai nimic zilele astea, au contracarat cu prima imagine-teaser a noului Jaguar XF Sportbrake.

De la jumătate în spate, maşina rămâne camuflată (cu deja foarte utilizatul model psihedelic), iar Moş Crăciun îşi depozitează cadourile în portbagajul care se doreşte foarte încăpător, după cum o demonstrează grămada de cutii de lângă el.

Breakul Jaguar este de înţeles că va miza pe un stil mai sportiv, linia acoperişului fiind destul de plonjată, în timp ce farurile for fi tot alungite pe orizontală, similar cu berlina, după cum se poate observa din camuflaj. Din punct de vedere al motorizărilor, breakul Jaguar va beneficia de aceeaşi gamă ca şi berlina, inclusiv motorul V8 supraalimentat, de 510 CP, de pe XF-R.

Încă nu e confirmat, dar se pare că premiera mondială a noului model va avea loc la Salonul Auto Detroit 2012, în timp ce premiera europeană se va consuma la Geneva 2012.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.