Prima reclamă la Fiat 500X te îndeamnă să faci mult sex. Pe o tapiţerie de piele

Dacă actualmente conduci un sedan oarecare, lipsit de sare şi piper, cei de la Fiat te îndeamnă să te gândeşti mai bine la o maşină capabilă să te distreze. Şi să te transforme dintr-un om al peşterilor într-un sex-symbol. Cu tapiţerie de piele

Prima reclamă la Fiat 500X te îndeamnă să faci mult sex. Pe o tapiţerie de piele Prima reclamă la Fiat 500X te îndeamnă să faci mult sex. Pe o tapiţerie de piele

Am visa cu toţii asta: să ne ducem maşinile la reparat pentru o oglindă ruptă şi să primim ceva mai sexy la schimb, nu? Dar dacă ajungi la băieţii lui Tony „We Fix It”, s-ar putea să primeşti ceva cu adevărat surprinzător la schimb cu berlina ta odios de insipidă.

Şi anume, noul Fiat 500X. Care, ne spune reclama, ar trebui să-ţi rezolve toate problemele: de la a primi mai mult sex, la a te desfăta pe scaunele cu tapiţerie din piele. Care face bine la funduleţ. Nu râdeţi, vedeţi reclama! Şi apropo, am testat maşinuţa chiar în Italia, nu rataţi nici testul nostru!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.