Prima reclamă la Lexus LF-A

Lexus LF-A este, probabil, maşina de şosea care se apropie cel mai mult de sunetul unei maşini de Formula 1. Iată cât de magnific poate să sune supercar-ul japonez.

Lexus LF-A este o nebunie în adevăratul sens al cuvântului fiind exorbitant de scump şi scandalos de performant pentru un Lexus. Dar pe lângă trăsăturile incontestabile, acest model mai are o abilitate, puternicul sunet al evacuării cu care poate rivaliza cu orice soprană în atingerea notelor înalte. Iată, cum la turaţie maximă, LF-A poate face ţăndări un pahar. Ţineţi totuşi cont de faptul că această reclamă este mai degrabă o metaforă şi nu un experiment ştiinţific, dar partitura interpretată este oricum divină. Oricum, reclama aceasta se pare că va avea doar un rol confirmator, pentru că deja toate modele au fost vândute.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.