Prima reclamă la Mercedes-Benz X-Class

Conform cele mai noi reclame (prima!) a pick-up-ului X-Class, vedem că germanii ...

Prima reclamă la Mercedes-Benz X-Class Prima reclamă la Mercedes-Benz X-Class

Conform cele mai noi reclame (prima!) a pick-up-ului X-Class, vedem că germanii îl prezintă nu doar ca pe o maşină pentru transportul mărfurilor, ci şi una care poate fi folosită îmbrăcat la costum.

Pick-up-ul are la bază platforma creată de Nissan pentru Navara, însă noul X-Class diferă de acesta prin suspensia faţă cu două braţe şi una multi-link în spate.

Vor exista trei nivele de echipare, numite: Pure (o maşină de lucru, de culoare neagră), Progressive (dotări mai bogate, culoare galbenă) şi Power (o maşină pentru oraş, de culoare albă). 

Gama de motoare va fi compusă din două turbodiesel-uri cu patru cilindri, de 2.3 litri. Prima versiune X 220d va primi un agregat cu o turbină şi sistem Common Rail, care va produce 163 CP şi 403 Nm. Modelul X 250d va dispune de un motor cu două turbine, care va produce 190 CP şi 450 Nm.

Motoare vin standard cu o cutie de viteze manuală cu şase trepte, iar versiunea X 250d va putea fi comandată cu o cutie de viteze automată cu şapte trepte.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.